GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Ülger Kepkep Ortaokulu

Nis

Matematik alanında 5 ve 6.Sınıflar arası düzenlenen bilgi yarışmasında 5.sınıflarda 5A, 6.Sınıflarda ise 6A sınıfı birinci olmuşlardır.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104.yılı okulumuzda düzenlenen etkinlikle kutlandı

Mrt

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerine yönelik rehberlik servisi tarafından Abdulkadir Konukoğlu Fen Lisesi gezisi düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda "Temiz Dil Temiz Toplum Projesi" uygulanmaya başlayacaktır.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi 7.sınıf öğrencilerimize yönelik Akran Zorbalığı konulu seminer düzenledi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü etkinlikleri kapsamında okulumuzda etkinlik düzenlendi

Mrt

Ramazan ayının gelişi anısına okul panolarımız süslendi

Mrt

Taekvando turnuvasında derece yapan öğrencimiz ödüllendirildi

Şbt

2024 Yılı Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuruları Başlıyor....

Ock

Ülger Kepkep Ortaokulu öğretmenleri öğle yemeğinde bir araya gelerek bir dönemim yorgunluğunu attı

Ara

Okulumuz Fen Bilgisi öğretmenleri rehberliğinde ,öğrencilerimizin hazırladığı Uzay Konulu tasarımlar ile sergi düzenlendi

Ara

Okulumuz öğrencisi Şuranur ÖRS düzenlenen 2.Gazi Oyunları turnuvasında 41. kg kategorisinde il birincisi olmuştur

Kas

Gaziantepş il Emniyet müdürümüz Celal ÖZCAN 24 Kasım Öğretmenler Günü müsasebetiyle okulumuza ziyarette bulundu

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85’inci yıl dönümü münasebetiyle 10 Kasım Cuma günü  okulumuzda“Anma Töreni” düzenlendi.

Ekm

Okulumuz sınıf panoları süslenerek Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinliklerine hazır hale getirildi. Okulumuzda düzenlenen Cumhuriyeti'in 100.yılı temalı pano yarışmasında

5/C, 6/D, 7/F  ve 8/F sınıfları yapılan oylama sonucu birinci seçilmişlerdir. Birinci olan sınıfların öğrencilerine meyve suyu ve gofret ikram edildi. Emeği geçen tüm öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür ederiz.