GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Ülger Kepkep Ortaokulu

Ülger Kepkep Ortaokulu

MÜCAHİTLER MAH. 52054 NOLU SK. OKUL NO: 4 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
Vizyon
Gelişime açık, güçlü bir kültüre ve hizmet anlayışına sahip bir kurum olarak nitelikli bireyler yetiştirmek
Misyon
Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda öğrenmeyi seven, kendine güvenen, teknolojiyi yakalamış ve geleceğin teknolojisine katkıda bulunabilecek, ailesini, toplumunu, insanlığı seven; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, bilgi ve becerilerini yararlı olmak için kullanan, dürüst, duyarlı ve sevgi dolu olarak yetiştirmek ve çalışanlarımızın demokratik bir ortam içerisinde katılımcı bir ekip ruhu ile eğitim kalitesinin artırılması için etkileşim içinde olduğumuz tüm bireylere eğitimin her alanında faydalı hizmet sunmak.
Başarılar
2016-2017 Eğitim Öğretim yılında Türkiye 1.liği çıkarmıştır. TEOG yerleştirme oranlarında %95´i geçmiştir. Masatenisi turnuvalarında minik kızlar kategorisinde Gaziantep birincisi olarak bölge finallerine katılmaya hak kazanmıştır
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Kalorifer-Doğalgaz
Pansiyon Bulunmamaktadır
Gaziantep´in her yerinden okulumuza araç bulunmaktadır.
Okulumuzun herhangi bir servis firması ile anlaşması bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Şehitkamil ilçesi Çetinkaya arkasında yapılaşması devam eden Mücahitler Mahallesinde İpek Yoluna sıfır bir konumda bulunmaktadır. İpek yolu üzerinde ve yeni yapılan Dünya Göz Hastanesi Bitişiği ve NCR Hospital Karşısında yer almaktadır.
Futsal Voleybol Masatenisi
Tübitak 4006
Proje Çalışmaları
Okullar Hayat Olsun Projesi Beslenme Dostu Okul Projesi Beyaz Bayrak Projesi Yeşil Okul Projesi Tubitak 4006 Eba Fatihi Okullar Projesi Sosyal Okul Projesi Genap Projesi Web Sitesi Etkin Kullanımı